Leraar biologie (tijdelijke aanstelling) in Nieuw-Vennep

Het Herbert Vissers College is een VO school in de Haarlemmermeer. De school maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

De sectie Biologie is per direct op zoek naar een enthousiaste collega die onze mavo onderbouwleerlingen de werking van alles wat leeft wil uitleggen. 

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijke aanstelling met een omvang van 6 lesuren;
  • Inschaling conform CAO VO en afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO;
  • Pensioenopbouw bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP)

Wie ben jij?

  • (Bijna) in het bezit van een  2e graads bevoegdheid voor het vak Biologie;
  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk en geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Iemand die mee gaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de leerlingen.

Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de
leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de
leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding zijn van belang. U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid.

Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng, een prettige werksfeer en gelegenheid voor professionalisering binnen je vakgebied.

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder
uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Solliciteer