Docent science / biologie vervanging in Uithoorn

Vakcollege Thamen is per medio april 2023, wegens zwangerschapsverlof vervanging, op zoek naar een krachtige docent science en biologie voor +/- 0,45 FTE (11 lessen). Als docent science en biologie verzorg je lessen aan klas 1 en 2 basis, kader, mavo en
mavo/havo.

 

Vakcollege Thamen is voor deze vacature op zoek naar kandidaten met passie voor de vmbo-leerling en in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid zoals, biologie, natuurkunde of scheikunde of bereid/bezig met het halen van deze.
Wij zoeken een docent die innovatief is en nieuwe uitdagingen als een kans ziet.  We willen graag vakoverstijgend werken en zijn binnen de vakgroep op zoek naar een stabiele collega. Binnen de vakgroep is er, binnen gegeven kaders, veel ruimte voor het inbrengen
van je eigen ideeën, creativiteit en innovatie. 

Vakcollege Thamen is een lerende organisatie waar sprake is van gedeeld leiderschap en een hecht maar professioneel team.
Van de docenten wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Betrokkenheid en samenwerken zijn hierbij belangrijke voorwaarden.

Sta je achter onze visie “Leren door doen”, ben je pro-actief en zie je het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zich snel ontwikkelende vakgroep en wil je meer dan alleen “de lessen draaien” dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische school in een betrokken team. Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens zwangerschapsverlof vervanging.

Onze school biedt goede carrièreperspectieven.
Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijvingen en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.

VakcollegeThamen maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide
interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen van het personeel staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

De CAO VO is van toepassing op de medewerkers van IRIS.

Solliciteer