Docent natuuroriëntatie (zwangerschapsvervanging) in Lelystad

Onze collega gaat met zwangerschapsverlof. Zorg jij voor een naadloze overname van de lessen natuuroriëntatie aan onze leerlingen in de onderbouw van ons vmbo b/k?

Een tijdelijke baan ter vervanging van een collega is niet voor iedereen weggelegd. Jij weet hoe moeilijk het is om goede invalkrachten te vinden. Als redder in nood sta jij met net zoveel enthousiasme voor de klas als je collega’s met een vaste aanstelling.
Sterker nog, jij bent éxtra gemotiveerd om onze leerlingen de kwalitatief goede lessen te bieden die zij verdienen. Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? 

Samen is beter
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. De gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame Porteum-campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar vanaf augustus 2021 alle leerlingen en collega’s bij elkaar komen. Porteum is goed bereikbaar met de
auto, fiets én openbaar vervoer.
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 maak jij de sectie binask van Porteum compleet door vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Je wordt met open armen ontvangen in een team van vakkundige en enthousiaste docenten. 

 

Kleur buiten de lijntjes bij Porteum 
Jij draagt graag je steentje bij aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs. Er ligt een duidelijk plan, maar daarbinnen krijg jij alle ruimte om op creatieve wijze zélf vorm te geven aan jouw lessen. Dat doe je op Porteum in Lelystad. Een school die volop in
ontwikkeling is en waar kansen en mogelijkheden voor de toekomst open liggen. 

Jouw frisse aanpak begint bij het:

  • Op creatieve wijze lesgeven aan onze leerlingen in de onderbouw van het vmbo b/k.
  • Samenwerken met je collega’s aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs.

  

Je kan op ons rekenen
– bruto maandsalaris tot € 4.301 (LB) plus eindejaarsuitkering.
– reiskostenvergoeding.
– pensioenregeling.
– cafetariaregeling met onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.
– een tijdelijke aanstelling gedurende het zwangerschapsverlof van onze collega tot diens terugkeer maar uiterlijk tot en met 31 juli 2022.

Solliciteer