Docent biologie – regio Rotterdam in Rotterdam

Heb jij een fascinatie voor alles wat leeft en kun je niet wachten om je leerlingen hier alles over te leren? Dan zijn we op zoek naar jou.
Als docent biologie vind jij alles wat bloeit en groeit interessant. Van flora- en fauna tot micro-organismen en het menselijk lichaam. Je weet je enthousiasme voor biologie goed over te brengen en zorgt voor afwisselende lessen. Van een theorieles over de werking van fotosynthese tot een practicum waarbij je bacteriën gaat bestuderen met een microscoop. Elke les is weer een verrassing. Je vertelt vol passie over het vak en vindt het belangrijk om je leerlingen te motiveren om echt met de stof aan de slag te gaan.

Binnen DIT IS WIJS kun je zelf jouw droombaan creëren. Wil jij lesgeven aan een drukke en spontane vmbo of mavo-klas? Geen probleem! Toch liever aan een havo, vwo-, gymnasium of atheneum- klas of misschien wel binnen het mbo? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van jouw voorkeuren en onze contacten in Utrecht, zorgen we samen dat jij op een passende school terecht komt. Jij bepaalt zelf waar je wil werken, hoeveel uur per week en wanneer. Of dit nu op een drukke stadsschool is of juist op een school in een klein dorp. Alleen dan, geloven wij, komt jouw kracht volledig tot zijn recht. Klinkt dit als dé baan voor jou?  Super! Zie deze vacature dan als een uitnodiging om met ons in gesprek te gaan. Je bent van harte welkom voor een drankje en een goed gesprek op één van onze kantoren. Liever online? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Je bent per direct parttime of fulltime beschikbaar;
Je bent (bijna) in het bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid biologie;
Ervaring met het voortgezet onderwijs;
Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
Je woont in Rotterdam of omgeving en wil daar ook graag aan de slag.

Natuurlijk een salaris volgens de cao voortgezet onderwijs. Ben jij een zzp’er? Dan is het salaris afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem! Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding;
 De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.

Solliciteer