Docent Biologie/NASK1 in Amstelveen

Docent biologie/NASK1

Leerlingen écht iets bijbrengen door alle aandacht die je kunt geven in relatief kleine klassen, dat kan op Panta Rhei. Je legt je lesstof op verschillende manieren uit, om je leerlingen naar een (nog) hoger niveau te brengen.
Het gaat om een aantal lessen Biologie en een aantal lessen NASK1, waarbij ook nog ruimte is voor extra ondersteuningslessen binnen deze vacature.
 
Als docent er zijn voor je leerlingen
De leerlingen komen allemaal op hun eigen niveau binnen. Aan jou en je collega’s om via een intensieve begeleiding dit niveau nog verder omhoog te brengen. Dat betekent dat jouw meerwaarde niet alleen zit in lesgeven, maar dat je je leerlingen ook begeleidt
op persoonlijk vlak. Daarom ben je ook (co-)mentor, naast je docentschap. Je staat als het ware naast je leerling en ziet wat hij of zij nodig heeft. Regelmatig krijg je iets te veel eerlijkheid als reactie op een simpele vraag. Ook dan leer jij je leerling
niet alleen het vak biologie, maar leer je hem of haar ook hoe je iets ook anders kunt zeggen of doen.
 
Zo bereid je, in gezamenlijkheid van het docententeam, onze leerlingen voor op een passende plek in de samenleving. En dat doe je ook met hun ouders. Zodat we met zijn allen het best mogelijke uit onze leerlingen kunnen halen.
 

Creatief in doceren
Vanuit jouw visie op de individuele behoefte van de leerling, sluit jouw manier van kennis overbrengen aan op wat de leerling nodig heeft. Zo investeer je ook meteen in de relatie en help je je leerlingen echt verder. Natuurlijk heb je:
 

  • Een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid biologie/NASK1 met relevante vakkennis
    (of ben je in opleiding om jouw bevoegdheid te behalen, dan adviseren wij jou zeker te reageren!);
  • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen om een inspirerend voorbeeld voor je leerlingen te zijn;
  • Incasseringsvermogen en kun je tegen een eerlijke mening. Geef je een goede les, dan hangen de leerlingen aan je lippen, vinden ze het niks, dan hoor je het ook!

Conform CAO VO

Solliciteer