docent Biologie M&N in Rotterdam

Wij zijn voor het aankomend schooljaar voor de locatie vmbo voor sport en dans op zoek naar een docent biologie met ervaring in de examenklassen vmbo basis en kader. Het betreft een functie waarbij de klassen zowel in de onder als bovenbouw zitten. De omvang van de baan is 0.5 FTE met uitzicht op een vaste aanstelling.

We zijn op zoek naar professionals die voorbeeldgedrag laat zien, affiniteit hebben met onze sportieve leerlingen en zelf ook affiniteit hebben met sport of dans.

Wat bieden we je? Een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent kunt ontwikkelen. Op alle locaties staat een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs.

We zorgen voor een goed inwerkprogramma, werken bij Thorbecke betekent dat je door een andere collega die onze organisatie goed kent wordt begeleid. We vinden het belangrijk dat je je al snel thuis voelt.

Nadere informatie en solliciteren:

Tijdens de sollicitatieprocedure voeren we graag kennismakingsgesprekken met kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan maken we snel een afspraak.

 

Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

 

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Avalon van Binsbergen, recruiter namens TVO en bereikbaar op 0614973767.

 

 

Solliciteer