Docent biologie in Oss

Ben jij docent biologie in het tweedegraads vakgebied en wil je tijdelijk (augustus t/m december 2021) aan de slag bij ons in Heesch? Wil je graag lesgeven in het vmbo? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen biologie aan leerlingen in het vmbo-gl en vmbo-tl.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie.

Jouw werkplek

Het Hooghuis (circa 4.800 leerlingen, ruim 580 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zes locaties: vijf in Oss en één in Heesch. Het motto daarbij is: 'het geheel is meer dan de som der delen'. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid. Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties.
 
Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid. Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.
Onder het motto 'eruit halen wat erin zit' kent onze school een lange traditie van onderwijs dat gericht is op kansen van kinderen. Van oudsher is de school bekend om zijn kwalitatief, goed en degelijk onderwijs.
 
Locatie Heesch is een kleine school voor vmbo-tl/gl en mavo, die streeft naar kwalitatief goed onderwijs en uitstekende resultaten. We werken met een gedreven team om alles uit onze leerlingen te halen wat erin zit. Bijzonder aan onze school is dat de leerlingen een vaste werkplek met computer hebben en de docenten hen bezoeken in hun kernlokaal. 

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,35 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof voor de periode 1 augustus t/m december 2021. 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Ester van Eggelen
Telefoon: 0412 – 22 41 30
E-mail: e.vaneggelen@hethooghuis.nl 

Tijdens de meivakantie (van zaterdag 1 mei 2021 t/m zondag 16 mei 2021) zijn wij telefonisch niet bereikbaar en is de school gesloten. Eventuele vragen kun je stellen per e-mail. Vanaf 17 mei 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 mei 2021. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer