Docent biologie in IJmuiden

Vacature voor een student/docent Biologie!

Wat ga je doen?
Vanaf heden 2023 hebben wij een vacature vacant voor een nieuwe collega docent Biologie.

Een deel van de uren zijn reguliere uren en een deel zijn in de ziektevervanging. Het gaat in totaal om een omvang tussen de 0,8000 – 1,0000 wtf.

Het gaat om uren aan onze leerlingen in de mavo en vmbo basis/kader, zowel onder- als bovenbouw.

Mocht je niet de gehele vacature kunnen vervullen, ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Wie ben jij?
Het gaat om reguliere uren, wij willen dan ook graag iemand die zich voor langere tijd wil verbinden aan de school en de leerlingen.

De vacature staat open voor ervaren docenten die op praktische wijze invulling willen geven aan het vak biologie. Mocht je bijna klaar zijn met je studie Biologie en bijna je lesbevoegdheid hebben, ook dan komen we graag met je in contact.

Het Vellesan College is een opleidingsschool dus wij staan garant voor een goede begeleiding voor elke nieuwe collega!

Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, maar een andere startdatum is in overleg bespreekbaar.

Wat krijg je van ons terug?

 • Contractduur: bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd/ziektevervanging.
 • Voor deze functie is schaal LB/LC van toepassing. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,00 en maximaal € 4.573,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • 12 weken vakantie per jaar
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling! Dunamare onderwijs neemt 70% voor haar rekening van de regeling bij het ABP.
 • Bij ons krijg je alle ruimte om je op professioneel- en persoonlijk vlak te ontwikkelen, bij de Dunamare Academie. Check hier de website: www.dunamare-academie.nl
 • Veel aandacht voor jouw gezondheid en vitaliteit, zoals een aantrekkelijk fietsplan, een vitaliteitsbudget en vitaliteitscoaches en trainingen zoals mindfulness, hardlopen of kickboksen;
 • 90 extra vrije uren per jaar, in te zetten op een manier die bij jouw persoonlijke levensfase past. Deze uren kun je bijvoorbeeld laten uitbetalen of inzetten ter bevordering van een goede werk privébalans of professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden biedt het Vellesan College o.a. nog het volgende:

 • begeleiding voor elke nieuwe collega in de vorm van begeleiding vanuit de vakgroep als ook begeleiding vanuit de organisatie(docentbegeleider of een werkplekbegeleider)
 • Een laptop/Ipad in bruikleen
 • Yogalessen kun je op school volgen
 • Gratis en voldoende parkeerplaatsen als je met de auto komt
 • Overdekte fietsenstalling
 • oplaadpunten voor je e-bike
 • de bushalte is op 50 meter van de school

Het team
De vakgroep biologie bestaat uit in totaal 7 personen.

De vakgroep is gewend om lesmateriaal te delen en te sparren met elkaar.

Je neemt deel aan het vakgroepoverleg.Maar overleggen kan natuurlijk altijd en je hoeft daarvoor niet te wachten tot er een overleg gepland staat.

Wil je graag eerst een dag(deel) meelopen, neem dan contact op met Myriam van Megen, 0255-519001 of mail: m.vanmegen@vellesancollege.nl

Over het Vellesan College
Welkom op het Vellesan College! Wij zijn een school in IJmuiden met ruim 1.400 leerlingen voor vmbo, mavo, havo en vwo en maken deel uit van Dunamare onderwijs. Of het nu gaat om de introductie van robotica op het vmbo, het op de rails zetten van het nieuwe vak Ontwerpen, Creëren & Innoveren op de mavo of het ontwikkelen van een Tweefasen-vwo in de bovenbouw havo-vwo: we zijn een innovatieve, openbare school.

Dat innovatieve karakter komt onder meer tot uitdrukking in onze profielklassen: dans, Ipad, en sport. Bovendien is onze school aangesloten bij het Sportklassennetwerk Nederland.

Veranderen, verbeteren en vernieuwen

Werken in het onderwijs bij het Vellesan College is mooi en dankbaar. Geen dag is hetzelfde. Onze medewerkers hebben een open blik en houden van veranderen, verbeteren en vernieuwen. Die werkwijze wordt gewaardeerd: onze school scoort een 8,1 op oudertevredenheid. Wil je ook je steentje bijdragen in het onderwijs? Maak kennis en solliciteer!

Dunamare onderwijs doet meer
Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Vellesan College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Direct reageren?
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Myriam van Megen via m.vanmegen@vellesancollege.nl. of bel: 0255-519001.

In de Kerstvakantie, 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023, is de school gesloten en wordt de mail niet zo frequent gelezen.

We proberen binnengekomen reacties zo snel mogelijk te beoordelen. Mogelijk worden de eerste gesprekken al voor sluitingsdatum van de procedure gevoerd.

Denk je dat dit jouw perfecte baan is, bij jouw toekomstige school? Solliciteer dan via de solliciteer button, dan weten we zeker dat we jouw sollicitatie goed ontvangen.

Solliciteer