Docent Biologie in Hoofddorp

Begrijp jij dat leren pas leuk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ben jij enthousiast en heb je een groot hart voor vmbo leerlingen? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Wegens ziektevervanging zijn we met spoed op zoek naar een docent biologie.

Het Hoofdvaart College zoekt met onmiddellijke ingang een enthousiaste en inspirerende Docent Biologie en Natuur & Gezondheid die graag lesgeeft op het vmbo.
In de onderbouw geef je Natuur& Gezondheid en in de bovenbouw geef je het vak Biologie. Met jouw kennis en ervaring inspireer, motiveer en coach je onze leerlingen. Je bent erop gericht om het maximale uit de leerlingen te halen. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste docenten en werkt samen aan de innovatie van het onderwijs.

Word jij onze nieuwe docent Biologie?

Wie ben jij?

 • Je bent tweedegraads bevoegd (of je volgt hiervoor een opleiding).
 • Je hebt een frisse blik en brengt je ideeën naar voren ten behoeve van de school.
 • Het ontwikkelen van nieuw onderwijs spreekt je aan en je daagt onze leerlingen graag uit zichzelf te overstijgen
 • Je streeft naar zelfontwikkeling van zowel jezelf als van de leerlingen.
 • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar, maar een andere startdatum is bespreekbaar.

Wat krijg je van ons terug?

 • Het Hoofdvaart College biedt een aanstelling aan van 0,4 – 0,8 fte.
 • Daarnaast kun je rekenen op een eindejaarsuitkering en vakantie-uitkering.
 • We investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers en besteden veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Vanuit het Hoofdvaart College en vanuit de Dunamare Academie bieden wij onze medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salarisschaal en trede zijn afhankelijk van ervaring en opleiding, OP schaal CAO-VO.

Het team
Werken op het Hoofdvaart College is leuk. Ons team is betrokken en samen begeleiden we leerlingen naar een mooi resultaat. Daarbij leren we niet alleen met onze neuzen in de boeken, maar juist ook door te doen en te ervaren. In zogenaamde talenturen gaan leerlingen op ontdekkingstocht naar hun talenten. Kortom; we zetten ons actief in voor goed onderwijs. Ook leuk: vanaf 2024 verhuizen we naar een spikslinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!

Over het Hoofdvaart college
Welkom op het Hoofdvaart College! Wij zijn een school in Hoofddorp met ruim 500 leerlingen voor vmbo, mavo en ISK en maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Het Hoofdvaart College zet zich maximaal in om ervoor te zorgen dat elke leerling in een onderwijsgroep terecht komt, waar zijn of haar leerproces het beste past. Leerlingen die wat meer moeite hebben hun schooltijd goed af te ronden, kunnen rekenen op aandacht en hulp van het team leerlingondersteuning. Voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar die nieuw in Nederland zijn, verzorgen we taallessen vanuit onze internationale schakelklassen.

Dunamare onderwijs doet meer
Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Hoofdvaart College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Direct reageren?
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Saloua Akrouni via s.akrouni@hoofdvaartcollege.nl.

We proberen binnengekomen reacties zo snel mogelijk te beoordelen. Met geschikte kandidaten zullen wij op korte termijn contact opnemen en de sluitingsdatum van de vacature niet afwachten.

Denk je dat dit jouw perfecte baan is, bij jouw perfecte school? Solliciteer dan via de solliciteer button, dan weten we zeker dat we jouw sollicitatie goed ontvangen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer