Docent biologie in Hengelo

Ben jij docent biologie in het tweedegraads vakgebied en daag jij leerlingen uit zichzelf te overtreffen? Ben je beschikbaar per 14 november 2019 en wil je tijdelijk aan de slag bij ons op Het Twickel College in Hengelo?? Reageer dan op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen biologie aan leerlingen in leerjaar 1, 2 en 3 van havo/vwo. Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het
is fantastisch om leerlingen te zien groeien.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak biologie..
Je bent gemotiveerd en door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak biologie. 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel
College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen,
een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime dienstverband van 0,45 – 0,5 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum: 14 november 2019.

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering. 

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevr. A. Pelgröm
Functie: Teamleider
Telefoon: 074 – 2 555 333.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering

Solliciteer