Docent biologie in Enschede

Heb je een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie? Voor onze leerlingen zoeken we een bevlogen docent, die het leuk vindt om jongeren enthousiast te maken voor het vak. Ben je per direct beschikbaar voor een tijdelijke, parttime baan bij ons in Enschede? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen biologie aan leerlingen in 2 vwo  op de locatie Bruggerstraat.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie. Je bent enthousiast en denkt in mogelijkheden en oplossingen. 

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.250 leerlingen en 110 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie voor 0,25 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: zo snel mogelijk.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Telefoonnummer: 053 – 751 22 00 / 06-48506161

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline

gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer