Docent Biologie in Den Haag

Het Diamant College zoekt  een enthousiaste
 
 
Docent Biologie (0,6 – 0,8 fte)
 
 

  • die het heel leuk vindt om met onze leerlingen te werken;
  • die een uitstekend klassenmanagement heeft;
  • die uitdagende en inspirerende lessen kan geven, waar de leerlingen blij van worden;
  • die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • die ervaring heeft met examenklassen;

 
Het Diamant College is een kleurrijke kleine school. Op het Diamant College wordt onderwijs aangeboden op de niveaus basis, kader en mavo en op het ISK.  De drie pijlers die het profiel van het Diamant College dragen zijn Talentontwikkeling, Uitstel van keuzes
en Loopbaanbegeleiding. Het Diamant College heeft daarnaast een groot aanbod aan Brede School activiteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Het Diamant College is een groene, gezonde en veilige school.
 
Wij zoeken een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroep biologie komt versterken. Je weet leerlingen te binden en boeien door naast theoretische kennis ook de toepassing van economie in het dagelijks leven.
 
 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze tweedegraads docent biologie. We zoeken een collega die sterk is in klassenmanagement en didactiek, en een aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s.
Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen.

 
Wij zoeken docenten die spannende lessen kunnen geven, theorie weten te verbinden aan de praktijk, creatief zijn en weten dat je ook kunt leren buiten de muren van je lokaal.
 
 

Het betreft een tijdelijke vacature wegens zwangerschapsvervanging 

Solliciteer