Docent biologie eerstegraads in Lelystad

Onze collega gaat met zwangerschapsverlof. Ben jij de docent biologie die onze havo/vwo-leerlingen dit schooljaar de kwalitatief goede lessen geeft die zij gewend zijn?

Onze collega gaat met zwangerschapsverlof. Ben jij de docent biologie die onze havo/vwo-leerlingen dit schooljaar de kwalitatief goede lessen geeft die zij gewend zijn?

Als eerstegraads docent biologie weet jij jouw vakkennis als geen ander over te dragen aan onze havo/vwo-leerlingen in zowel de onder- als de bovenbouw. Je vervangt onze collega die met zwangerschapsverlof is. Met jouw onderwijsvisie en hart voor de doelgroep zorg jij ervoor dat het deze leerlingen dit schooljaar aan niets ontbreekt. Je kent de leerlingen en weet wat ze nodig hebben. Door ze verder te laten kijken dan binnen de muren van de school, weet je de leerlingen te inspireren. Er ligt een duidelijk plan, maar daarbinnen krijg jij de ruimte om op creatieve wijze zélf vorm te geven aan jouw lessen. Daarbij staat het belang van de leerling altijd voorop. Een mooie uitdaging die jij graag aangaat bij Porteum, een school waar kansen en mogelijkheden voor de toekomst open liggen.

Kleur buiten de lijntjes bij Porteum
Op creatieve wijze verzorg jij de lessen biologie voor onze leerlingen in klas 2 havo/vwo, 2 vwo, 4 havo en 4 vwo. Bij voorkeur heb je affiniteit met de Engelse taal; een aantal onderbouwklassen krijgt tweetalig les. In de ontdekkingsroute ga je met jouw leerlingen vakoverstijgend aan de slag en lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van vaardigheden als samenwerken, plannen en keuzes maken. Je durft daarbij buiten de kaders te denken, want dat is precíes wat wij nodig hebben.
Jouw aanpak begint bij het:

  • Op creatieve wijze lesgeven aan onze leerlingen in leerjaar 2 en 4 van onze havo en ons vwo, binnen de ontdekkingsroute Natuur & Onderzoeken.
  • Optreden als inspirend coach voor jouw mentorleerlingen.
  • Samenwerken met je collega's aan het vormgeven van nieuw onderwijs.

Samen is beter
Onze nieuwe, ruime en duurzame Porteum-campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar je met leerlingen en collega's samen leert, leeft en werkt aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen. Porteum is goed bereikbaar met de auto, fiets én openbaar vervoer.
Per medio november maak jij het bovenbouwteam Natuur & Onderzoeken van Porteum Lyceum (havo en vwo) compleet door zwangerschapsvervanging van onze collega. Je werkt samen met professionele en betrokken collega's, die graag in ontwikkeling blijven en denken in mogelijkheden, net als jij!

Jouw lef wordt beloond

  • bruto maandsalaris tot € 5329,- (LC) plus eindejaarsuitkering.
  • een tijdelijke aanstelling gedurende het zwangerschapsverlof van onze collega tot diens terugkeer, maar uiterlijk tot en met 31 juli 2023.
  • reiskostenvergoeding.
  • cafetaria-regeling met onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.
  • pensioenregeling.

Meer dan een docent
Uiteraard heb je een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid docent biologie. Verder ben je iemand die buiten de getekende kaders durft te kijken. Want iemand die de leefwereld van de leerlingen begrijpt, kan ernaar handelen. Je bent meer dan een docent biologie voor de leerlingen en jouw toekomstige collega's, je bent een inspiratiebron die:

  • vanuit een positieve insteek lesgeeft.
  • een innovatieve blik heeft op de toekomst van het onderwijs.

De toekomst van nieuw onderwijs begint nú
Jij maakt direct werk van kansen. Laat zien dat jij als docent biologie het lef hebt dat past bij Porteum.

Solliciteren
Vul het sollicitatieformulier in en verzend dit vóór 14 oktober 2022, want dan sluit de vacature.

Informatie
Meer informatie over deze vacature? Onze afdelingsleider havo/vwo, Sandra Kerkhof, beantwoordt ze graag via s.kerkhof@porteum.nl
Voor meer informatie over onze toekomstvisie kun je terecht bij ons hoofd HR, Els den Boer, via 06 – 14 99 79 34.

Solliciteer