docent biologie 2e graads, verlengd in Doetinchem

Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van het vak biologie op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen?
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ zijn wij met ingang van 3 april a.s. op zoek naar een
 
ondernemende docent biologie 2e graads, voor 20 lesuren
in verband met vervanging zwangerschapsverlof
tot einde schooljaar.
 
Standplaats: Rietveld Lyceum
 
bij voorkeur met relevante werkervaring. LIO’ers kunnen echter ook solliciteren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een nieuw onderwijsconcept binnen een veranderende organisatie, dan kan dit
jouw droombaan worden.
 
Jouw profiel
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken. 

Jouw taken
Je geeft voornamelijk les in klas 123 van mavo, havo en atheneum/gymnasium.
Mentortaken zijn onderdeel van je werkzaamheden

Je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid biologie of bent hiervoor in opleiding. Je hebt kennis van en bent vaardig met digitaal onderwijs.

Het Rietveld Lyceum heeft een aantrekkelijk begeleidingsprogramma om nieuwe medewerkers zich snel thuis te laten voelen op school. Salariëring vindt plaats in LB-schaal. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal
aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd zoals een fietsplan en een sportregeling.
 

Solliciteer