Docent Biologie – 2e graads in Venlo

Het menselijk lichaam, flora en fauna, alles wat leeft vind jij interessant.
Dan is deze job jou misschien wel op het lijf geschreven!

Docent Biologie (2e graads)

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een (of meerdere) docent(en) biologie. Als docent weet jij in te spelen op de verschillende situaties gedurende de dag. Daarnaast ben je als onderwijsprofessional op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
Het gaat om ca 10 reguliere lesuren met ingang van 01-10-2022 en om ca 15 lesuren (langdurige) ziektevervanging waarvan 6 lesuren vanaf start schooljaar en 9 lesuren met ingang van 01-10-2022.

Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een tweedegraads bevoegdheid biologie. De lessen die jij geeft inspireren onze leerlingen. Jij kent verder dan alleen het vak wat je geeft en de kennis die je overbrengt op de leerling. Krijg jij hier energie van en kun jij jouw enthousiasme
overbrengen op de leerling en je collega’s? Dan is dit een interessante baan voor jou. Ervaring is gewenst.
Ben je startend docent? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. 

Wat bieden we jou?
Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering
van 8,33% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).
Het betreft een tijdelijk contract van in eerste instantie 1 jaar. 

Solliciteer