docent Biologie 2e graads in Diemen

Docent Biologie 2e graads 

Voor een MAVO/HAVO waar het persoonlijk leiderschap van de leerling de volle aandacht krijgt zoekt Randstad Onderwijs per direct een docent Biologie 2e graads.In de visie van de school worden leerlingen meegenomen in hoe onderzoeken, ondernemend en kritisch
te leren denken. Hierin krijgen leerlingen keuzevrijheid in hoe hun leerproces vorm te geven.  Er wordt samengewerkt met de buurt, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen en MBO’s. Hiernaast is burgerschapsvorming een vak dat alle jaren aandacht krijgt. 

Per 6 januari a.s. heeft de school behoefte aan een docent Biologie 2e graads bij een aanstelling van 9 lesuren. Er wordt les gegeven aan klas 1 en 2 VMBO TL. 

Wat neem je mee?
Je heb een tweede graads bevoegdheid Biologie of studerend hiervoor
Je bent een motivator 
Je bent in staat op de relatie te werken
Je hebt natuurlijk overwicht
Je bent bekend met de Amsterdamse jongerencultuur 

Wat word je geboden? 
Een aanstelling van 9 lesuren en je gaat lesgeven aan jongeren volop in hun ontwikkeling. Je wordt ingeschaald op basis van de cao Voortgezet Onderwijs inclusief eindejaarsuitkering 7,4% en vakantietoeslag.

Ben je enthousiast reageer dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk naar edwin.vermeeren@nl. randstad.com  of bel bij vragen naar 06 53707644 

Solliciteer