Docent Biologie 2e graads in Amsterdam

Het Iedersland College is een bijzondere school in Amsterdam. Het is een kleine vmbo-locatie voor leerlingen met een eigen ondersteuningsbehoefte. Een groot deel van onze leerlingen heeft een LWOO-indicatie. 
In de onderbouw bieden wij de leerlingen een mentor die zoveel mogelijk lessen aan de eigen mentorklas geeft. Deze mentor wordt ondersteund door een groep vakdocenten die de klas lesgeeft in een aantal specifieke vakken, zoals Engels, Biologie, Beeldende Vorming, et
cetera. 
In de bovenbouw bieden wij het beroepsvak Dienstverlening en Producten aan. Daarnaast bieden wij de bovenbouwleerlingen de reguliere ondersteunende vakken aan en een aantal uiteenlopende keuzevakken.
Wij zijn voor onze leerlingen op zoek naar een betrokken, enthousiaste docent Biologie, die graag lesgeeft aan onze doelgroep. De vacature wordt waarschijnlijk verspreid over drie dagen of vier dagen, maar andere opties kunnen in overleg bekeken worden. 
Er bestaat een mogelijkheid dat er na de zwangerschap eigen uren overblijven.

Wij zijn op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid. Gezien onze doelgroep is affiniteit en ervaring met deze leerlingen een vereiste. Wij gebruiken voor Biologie de methode "Biologie Voor Jou". 

Conform cao VO.

Solliciteer