Docent Biologie 2e graad Koers / Regulier (vacaturenr. 3569) in Weert

Voor het geven van lessen biologie aan de onderbouw van Koers / Het College Weert zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent.
Het Koers onderwijs is een vorm van gepersonaliseerd leren. Binnen Koers proberen we meer dan anders de leerling eigenaar te laten zijn van zijn / haar leerproces.
Coaching maakt een belangrijk deel uit van ons Koers onderwijs. Leerlingen hebben wekelijks een coachgesprek van 15 minuten met hun coach. Een coachschap maakt onderdeel uit van deze vacature.
In het rooster is ruimte vrij gemaakt voor de leerlingen om eigen keuzes te maken. Daarnaast worden leerlingen gestimuleerd om eigen keuzes te maken hoe ze aantonen dat ze leerdoelen binnen de vakken hebben bereikt.
Binnen Koers wordt gewerkt met een digitale methode.

Binnen deze vacature zijn ook nog enkele blokken regulier beschikbaar. Deze uren worden vanaf november uitgebreid vanwege een zwangerschapsverlof (totale werktijdfactor zal rond de 0,8 fte uitkomen).
Enkele blokken van dit gedeelte van de vacature vallen binnen het tweetalige gedeelte van de school. Een certificaat Cambridge is dus een pré.

Over Het College:
Het College is dé school voor atheneum en gymnasium in Weert en omstreken. Ook het Koers onderwijs, een gepersonaliseerde vorm van onderwijs voor de onderbouw van mavo, havo en atheneum, is op Het College gevestigd. Ken je kracht! Dat vinden we belangrijk. Voor leerlingen en collega's. Samen ontdekken waar je goed in bent en waar je nog aan wilt werken. Hiervoor krijg je ruimte om eigen keuzes te maken. Niemand is immers hetzelfde. Op Het College leren we samen met plezier en met respect voor elkaar en de omgeving. We werken met unieke en talentvolle leerlingen die in staat zijn om samen met ons een eigen leerweg uit te stippelen. Wij dagen deze leerlingen uit om vanuit een kritische houding zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige en onderzoekende persoonlijkheden.

“Het College, een perfect leerklimaat in een groene omgeving!”

Wij vragen
2e graads bevoegd of studerend hiervoor
Bevoegdheid Cambridge is een pré of goede beheersing van de Engelse taal inclusief vakjargon

Wij bieden
Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:

  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Stals (teamleider) via 06-54377508

Solliciteer