Docent Biologie 2e graad in Rotterdam

Op onze locatie Melanchthon Wilgenplaslaan zoeken we voor het nieuwe schooljaar een Docent Biologie. Het gaat om 0,5 fte. Er wordt les gegeven in de bovenbouw en in de onderbouw.  We zoeken een enthousiaste en 2e graad bevoegde docent!

Melanchthon Wilgenplaslaan is gevestigd in een gloednieuw gebouw met een aparte onder- en bovenbouwvleugel en daarnaast ruime praktijkruimten. Wilgenplaslaan streeft naar eigentijds onderwijs op maat: veel aandacht voor taal- en rekenbeleid, sfeer en leefklimaat
op school, een actieve leerhouding en verantwoordelijkheid nemen voor eigen leerproces. Leerlingen worden zorgvuldig begeleid op weg naar zelfstandigheid in een uitdagende en bezielende leeromgeving en een positief leerklimaat.
Melanchthon Wilgenplaslaan biedt bbl, kbl en gl onderwijs aan. Leerlingen kunnen kiezen uit de beroepsprofielen Economie & Ondernemen of Zorg & Welzijn. Het team bestaat uit 40 medewerkers die onderwijs verzorgen voor 328 leerlingen. Door de kleinschaligheid
van de school heerst er een sfeer van gezelligheid, veiligheid en verbondenheid. Leerlingen, ouders en medewerkers werken samen om tot een maximaal resultaat te komen, want ‘onderwijs maken we samen’.

  • Opleiding: Biologie 2e graad bevoegdheid
  • Affiniteit en ervaring met de doelgroepen
  • Inschaling conform CAO VO

Solliciteer