Docent biologie 2e graad, ca 0,65 FTE (langdurige vervanging) in Zevenaar

Docent Biologie, 2e graad, 0,65 FTE (vervanging, nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Biologie? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan gepersonaliseerd leren? Wil je graag lesgeven aan onze mavo leerlingen? Lees dan snel verder.
 
WAT GA JE DOEN?
Lessen biologie geven! Je geeft les aan de onderbouw/bovenbouw van de mavo. Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier. Je weet onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden en koppelt de theorie aan de praktijk. Je past je werkvormen aan hetgeen onze leerlingen nodig hebben aan en je geeft hen volop ruimte om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, inspireren & motiveren.

Let op: op locatie Landeweer hebben we ook een reguliere vacature biologie. Bekijk deze hier (Biologie, 0,6 FTE, regulier). Wil je ook voor deze vacature in aanmerking komen? Geef dat dan aan in je brief en bij de screeningsvraag in Emply.
 
Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’
 
OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per september een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract van 0,65 FTE. Voor de duur van de vervanging. Deze zal in ieder geval tot januari 2022 duren.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder. 

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid biologie. Ben je bijna klaar met je studie? Ook dan horen we graag van je.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 30 augustus 2021. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal! Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal begin september plaatsvinden.

Vanwege de zomervakantie zijn de collega's niet bereikbaar voor vragen.Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. 

Let op: We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

https://www.werkenbijquadraam.nl/onze-vacatures/1330/docent-biologie-2e-graad–ca-0-65-fte-(langdurige-vervanging)

Solliciteer