Docent biologie – 2-daagse trainingen – weekend + in de schoolvakanties in Amsterdam

Vocus organiseert trainingen voor leerlingen van de brugklas tot het examenjaar. Dit zowel tijdens de schoolvakanties als in de weekenden erbuiten. De laatste 6 jaar heeft Vocus ruim 7.000 leerlingen bijgespijkerd in Noord- en Zuid-Holland.

Ben je een ervaren docent (eerstegraads)? Ben je in staat om in een paar dagen leerlingen goed te bereiken, zelfvertrouwen te geven en deskundig bij te spijkeren? Heb je ervaring met het verzorgen van trainingen? Dan zijn de projecten van Vocus iets voor jou!
Ons doel? Ervoor zorgen dat de leerlingen flinke stappen zetten in een vak naar keuze!
 
Vak-, SE- en CE-trainingen
Je klas bestaat uit een homogene groep (zelfde leerjaar en zelfde niveau) van maximum 12 leerlingen die je 2 dagen lang intensief begeleidt. Je wisselt klassikale uitleg af met opgaven, bespreekt oefeningen met je klas en met als resultaat dat de leerling er
beter voor staat. uiteindelijk helpt de leerlingen om er beter voor te staan. Als het gaat om een vaktraining (= herhalen van de lesstof) of een SE-training, dan levert de school de input zodat jij exact weet welke lesstof je moet behandelen. Je bereidt jouw
programma grondig voor en hebt de vrije hand om invulling te geven aan de opdracht.

Programma:

  • Voor Vak-, SE- en CE-trainingen bieden we een 2-daags programma aan, meestal van 9.00u tot 17.00u (inclusief één uur pauze in totaal per dag)
  • Als de school ermee instemt, voorzien we heel graag een sportactiviteit van 45 minuten in de ochtend (kickboksen, rugby, yoga, trefbal, …) voor de leerlingen en verzorgen we broodjes en sap.

Regio:
De trainingen vinden plaats in heel Nederland, maar voor deze vacature in Amsterdam en omgeving (>50 km).
Weet dat wij ook trainingen verzorgen in andere provincies.
 
Vergoeding:
Eerstegraads docent: € 850 (14u les) (Tarief is indicatief en verandert per project)
Tweedegraads docent: € 750 (14u les) (Tarief is indicatief en verandert per project)
Reiskosten worden vergoed (23 cent/km). Reistijd wordt niet vergoed. De voorbereidingstijd is inbegrepen in je vergoeding. We werken op basis van een Overeenkomst van Opdracht, wat inhoudt dat wij jou een bruto bedrag uitkeren.

Als je met ons werkt, word je in de watten gelegd. Jij krijgt een draaiboek met foto’s en alle nodige informatie vooraf, eten wordt vaak verzorgd door onze cateraar. Uiteraard word je ook geëvalueerd door de leerlingen en je krijgt de resultaten van ons achteraf.
Heb je er zin in? Wij wel!

Aanmelden: 
Je kunt je aanmelden via
deze
link. (Gelieve niet via Meesterbaan te solliciteren)
 

Je bent eerstegraads bevoegd en je hebt ervaring in je vakgebied. Het is een pré als je ervaring hebt met het geven van vergelijkbare trainingen. De tijd is kort en het programma is intensief. Jij bent in staat om snel de aandacht te krijgen van je leerlingen
en hun aandacht vast te houden door middel van je eigen programma en manier van lesgeven/begeleiden.
 

  • We zorgen ervoor dat je input krijgt zodat je je programma goed kan voorbereiden.
  • Uitgebreide lunch wordt voor je verzorgd (mits lunch is afgenomen door onze opdrachtgever)
  • We bieden een mooie vergoeding voor de tijd die je investeert in het project. Reiskosten worden vergoed.

Solliciteer