Docent Biologie 1e graad (vervanging) in Zevenaar

Docent Biologie 1e graad op het Liemers College, Heerenmaten, 0,6-0,7 FTE (vervanging) 
 
Ben jij een ervaren en zelfstandige docent Biologie? Wil jij graag tijdelijk lesgeven aan de onder- en bovenbouw van ons havo/vwo? Heb jij affiniteit met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Liemers College, locatie Heerenmaten in Zevenaar! 
 
WAT GA JE DOEN?
Je gaat lessen biologie verzorgen in de onder- en bovenbouw van de havo/vwo op het Liemers College. Het betreft vervangingswerk met een omvang van 0,6-0,7 fte. In overleg met de sectie wordt bepaald welke lessen je gaat vervangen.
Je weet als docent onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op
aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, coach, inspireren & motiveren.
 
OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het
belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’.
En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking
in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 4 november 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 

  • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging voor 0,6- 0,7 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent  in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje
    weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

 
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ervaren docent Biologie. Uiteraard ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze leerlingen.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Heerenmaten van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Danny
Froeling, teamleider. Danny is te bereiken via 0316- 583800 of per mail: d.froeling@liemerscollege.nl. 
 
SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 16 oktober 2019. De gesprekken vinden plaats op 21 oktober 2019.
 
 
 
 
 
 
 
 

Solliciteer