Docent biologie 1e graad 0,4 fte JBC202108 in ‘s-Hertogenbosch

De docenten van het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch blijven op de huidige locatie de komende twee schooljaren* met veel enthousiasme lessen verzorgen voor onze leerlingen. Onze docenten kunnen dit echter niet alleen. Mede door de grote aanmelding van het aantal TTO-leerlingen voor komend schooljaar, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe collega’s, waaronder een 1e graads docent, die lessen biologie kan verzorgen aan onze bovenbouwleerlingen.

Het in bezit zijn van een 1e graad bevoegdheid biologie geniet de voorkeur, evenals relevante leservaring in het VO. Ook staan we nadrukkelijk open voor kandidaten die studerend zijn en/of kandidaten die nog één of twee jaren willen werken voor het pensioen.

De betrekkingsomvang van deze vacature is circa 0,4 fte.

In schooljaar 2020-2021 studeren en werken op het Jeroen Bosch College ongeveer 750 leerlingen (waaronder circa 60 nieuwe brugklassers voor TTO), 65 docenten en 20 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo en vwo. De school is gevestigd aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een drietal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (TTO) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo en Technasium voor de havo- en vwo-afdeling.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer; ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

De ingangsdatum voor deze functie is 1 augustus 2020 en het betreft een tijdelijke aanstelling voor in ieder geval komend schooljaar.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken tot en met maandag 1 juni a.s. via de OMO website (www.omo.nl). Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze P&O-adviseur, Mascha Voets, via de mail m.voets@jbc.nl.

*voor meer informatie over de sluiting van het Jeroen Bosch College per 1 augustus 2022 en het onderwijsconcept voor de nieuwe school verwijzen wij u naar de persberichten op onze website.

Solliciteer