docent biologie 1e gr. in Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam

docent biologie
School: Willem de Zwijger College Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam
Contactpersoon: Mevr. A. Bouman, personeelsfunctionaris
Telefoonnummer: 078-6417970
Sector: VO (Voortgezet Onderwijs)
fte: 0,50
Uren: in overleg
Roosterdagen: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
Onderwijsvorm: voortgezet onderwijs
Afdeling: bovenbouw
Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid: 1e graad
Aanvangsdatum: 01-08-2020
Extra informatie:
https://www.roozz.nl/vacatures/docent-biologie-willem-de-zwijger-college-papendrecht-en-hardinxveld-giessendam
Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen.
Dit doen wij door de leerling op zijn eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor zijn eigen leren. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. ‘De Willem gaat voor jou!’.

Wij streven uitsluitend het beste na. Wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen, moeten wij dus ook het beste uit ónszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en dit verwachten wij van de leerlingen en onze collega’s.

Onze school heeft voor komend schooljaar de wens de biologie sectie uit te breiden met een docent biologie
0,40 – 0,60

''Biologie, de leer van levende wezens, levensvormen en levensverschijnselen''. Als docent Biologie in weet je hier alles van en neem je leerlingen mee in de wereld van natuurwetenschappen. Je begint je les met een stukje theorie over Biologie, om vervolgens
de leerlingen aan het werk te zetten middels verschillende activerende werkvormen. Naast het geven practica en theorielessen, weet jij aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Dit doe jij door ze te laten zien dat overal om zich heen ze te
maken hebben met Biologie.
Als persoon ben je in staat op een prettige manier contact te maken en te houden met de jongeren op onze school. Je kent de doelgroep en vindt makkelijk de aansluiting met hun leefwereld. Voor onze school verwachten wij een actieve bijdrage aan de onderwijsontwikkeling
en vernieuwing van het eigen vakgebied in samenwerking met de sectie. Hoewel je uiteraard zelfstandig kunt werken, is het belangrijk dat je de verbinding zoekt met collega’s, jouw sectie en open staat voor de best practices van jouw collega’s.
We vinden het belangrijk dat je jouw eigen talent ook blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan jouw eigen professionalisering en loopbaan te werken.

Daarnaast bieden wij onder andere
Een salaris behorend bij de functie, waarbij inschaling op basis van kennis en ervaring zal zijn
Een actief scholingsbeleid
Een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer, dienst- of scholingsreizen
Een vergoeding van vakbondscontributie en overige arbeidsvoorwaarden behorend bij Cao VO

Wil je deel uitmaken van een school met een vernieuwend karakter en ben jij de docent die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief.

https://www.roozz.nl/vacatures/docent-biologie-willem-de-zwijger-college-papendrecht-en-hardinxveld-giessendam

Solliciteer