Docent Biologie 0,5 fte ASC in Eindhoven

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Biologie en vind je het een uitdaging om lessen Biologie te verzorgen voor de leerlingen van Het Antoon Schellens College, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn namelijk op zoek naar een docent Biologie voor in totaal 0,5 fte.

Wie zijn wij?
Het Antoon Schellenscollege, ook wel ’t Antoon genoemd, is een kleinere VMBO-onderbouwschool waar de mogelijkheden van de leerlingen centraal staan. Leerlingen worden binnen en buiten de lessen voortdurend uitgedaagd om in een veilige leeromgeving hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen en hun autonomie te vergroten. Op ’t Antoon bieden we VMBO-onderbouwonderwijs op de niveaus vmbo-basis, -kader en -theoretisch aan leerlingen die in het regulier onderwijs een ondersteuningsbehoefte hebben (sociaal-emotioneel en weerbaarheid, leerachterstanden, dyslexie en dyscalculie en autisme). Deze leerlingen hebben baat bij dát wat ons onderwijs beoogt. Na klas 2 zijn de leerlingen klaar om hun opleiding op een andere school in klas 3 te vervolgen. Ze hebben dan een solide kennisbasis, geprikkelde leergierigheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid of bent bezig deze te behalen.
• Je bent creatief en oplossingsgericht. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen.
• Je bent enthousiast om het onderwijs binnen onze school te ontwikkelen
• Je hebt affiniteit en enige ervaring met onze doelgroep.
• Je bent in staat zelfstandig te werken, maar je voelt je tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Salarisschaal LB, met een maximum van € 4.573,- bruto per maand.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleider van Het Antoon Schellenscollege, Marion Intven, telefonisch te bereiken op nummer 040 – 2453220 of via mail m.intven@parmantscholen.nl.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘docenten'. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet voor 17 oktober 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer