Docent Biologie (0,48 fte) in Arnhem

DE UITDAGING
Wij zijn per 1 februari 2019 op zoek naar een docent biologie. Je verzorgt lessen biologie aan leerlingen in leerjaar 3 en leerjaar 4 van het vmbo in de basis en kaderberoepsgerichte leerweg.  
 
WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:

 • ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid biologie of ben je hiervoor in opleiding.
 • weet je leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
 • kijk je naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speel je daarop in met passende werkvormen.
 • weet jij je enthousiasme (en energie) over te brengen op leerlingen en collega’s.
 • heb je visie op jouw vak, denk je mee met de organisatie en lever je op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs. 

  WIJ BIEDEN
  ‘t Venster is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel
  staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).
   
  Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens zwangerschapsvervanging voor 0,48 fte. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.
   
  HEB JE VRAGEN?
  Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
  Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.
  De contactpersoon voor deze vacature is Jan Peter de Weijer, afdelingsleider, te bereiken via telefoonnummer 026-3209850.
   
  LATEN WE KENNISMAKEN!
  Je kunt op deze vacature reageren tot 15 januari 2019.
   
  De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
   
  LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
   
  De gesprekken vinden plaats op 17 en 18 januari 2019.
   

Solliciteer