Beroepscollege Leystede – docent biologie in Leiden

Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbo-wereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn Beroepscollege Leystede, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas 1 krijgen alle leerlingen al les in de beroepsvakken van de bovenbouw (Z&W, E&O, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven om zich te oriënteren als wereldburgers.

Wij zijn gevestigd in een duurzaam en modern ingericht schoolgebouw. Ons trotse team bestaat uit medewerkers die bevlogen zijn voor het vmbo. Elke docent is uiteraard expert in een school- of beroepsvak, en de begeleiding van onze leerlingen. Daarnaast hebben we een professioneel ondersteuningsteam.

Onze school ligt in het Houtkwartier op een paar minuten wandelen van station Leiden.

Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener en bent u bereid om te investeren in uw eigen ontwikkeling, dan bent u bij ons op het juiste adres! Kijk ook op onze website www.bcleystede.nl.

Jij kiest toch ook voor Leystede?

Het Beroepscollege Leystede te Leiden zoekt een 2e graads docent biologie voor een werktijdfactor van 1,0. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.
Naast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij individuele ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega's.
De school is goed bereikbaar met openbaar vervoer, aangezien station Leiden op loopafstand ligt.

Informatie over de procedure werving & selectie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de procedure kunt u contact opnemen met de heer R. van Zoen, r.vanzoen@bcleystede.nl. Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.werkenbijscoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan of Werken bij SCOLeiden worden in behandeling genomen.

De uiterste inzenddatum is 3 februari 2023.

Solliciteer