Ben jij leuker dan Freek Vonk? in Breukelen

Altijd al willen werken in een snelgroeiende en ambitieuze organisatie? Stop dan met zoeken! Het Vecht College, een particuliere school in Breukelen, zoekt een enthousiaste docent Biologie die zich thuis voelt in een jonge, vernieuwende organisatie.
Jij bent een echte onderwijsvernieuwer: inhoudelijk sterk, gedreven om het beter te doen, niet bang om te experimenteren en vooral in je kracht als je met jongeren aan de slag bent!

Jouw profiel
Jij bent een echte bioloog met hart voor jongeren. Je bent net zo enthousiast als Freek Vonk over je vak. Je bent een warm, positief mens en zorgt voor een prettige sfeer in de school. Je bent oplossingsgericht en jouw manier van aanpakken zorgt ervoor dat
leerlingen met hun vragen graag naar jou toekomen. Leerlingen lopen met je weg en hebben tegelijkertijd veel respect voor je. Je bent een deskundige en praktische aanpakker. Je zegt wat je doet, doet wat je zegt, je bent een teamplayer, denkt buiten de gebaande
paden en je laat je niet snel van de wijs brengen. 

De vacature
We zoeken tijdelijk – voor de duur van 3 maanden – een docent biologie. Je geeft les aan de bovenbouw, zowel 4 HV als de eindexamenklassen. Dit betekent dat ervaring met examenklassen een must is; je moet vliegende start kunnen maken.

Het Vecht College  
Het Vecht College is een particuliere middelbare school waar leerlingen hun mavo-, havo- of vwo-opleiding kunnen volgen. Door het kleinschalige karakter is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedere leerling.

Op het Vecht College staat niet alleen vakinhoudelijke kennis centraal: leerlingen werken ook aan belangrijke studievaardigheden als plannen en structureren. Ouders zijn nauw betrokken bij de voortgang en het contact met docenten is laagdrempelig. Wij helpen
leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Tot ze hun diploma gehaald hebben of weer uitstromen naar het regulier onderwijs.

Het Vecht College zoekt een bevlogen, warme en enthousiaste docent biologie voor de duur van 3 maanden, startend in november. Deze vacature is voor  8 lesuren per week op basis van 45 minuten per les. 

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer