202212 expert science in Tilburg

We zoeken een expert science (docent LB)
Het betreft een tijdelijke aanstelling (met vooruitzicht op vast) voor 0.7 fte.

De Nieuwste School is een kleinschalige school voor mavo, havo en vwo met een eigen visie op onderwijs. Onderwijs is op De Nieuwste School vooral een persoonlijk ontwikkelingsproces: verwondering leidt tot kennis die verder gaat dan de voorgeschreven examenstof. Leerlingen ontwikkelen zich veelzijdig. Kennen, kunnen, willen, worden en zijn – daar draait het allemaal om. Deze werkwijze vind je in ons manifest.

De school is flink in ontwikkeling. In het schoolplan worden de ambitiethema’s en ontwikkeldoelen voor de komende jaren beschreven. De ontwikkeling van formatief handelen en het leveren van meer en beter maatwerk staat centraal. Bovendien starten we in september 2022 met een teamgecentreerde arbeidsorganisatie: teams dragen collectief verantwoordelijkheid voor de meerjarige ontwikkeling van een groep leerlingen.

Ben jij leerlinggericht en krijg jij energie van werken met groepen in de leeftijd van 12-18 jaar? Wil je je graag ontwikkelen als professional en sta je open voor feedback?

Ben jij ontwikkelingsgerichte teamspeler? Ben je voortdurend op zoek naar hoe je met je collega’s het onderwijs nog beter kunt maken? Zie je de meerwaarde van vakoverstijgend onderwijs? Hou je van een open werksfeer in een kleine school waarin ruimte is voor “mogen zijn wie je bent”?Kun jij je vinden in de visie, voel je je verbonden met het onderwijsconcept van DNS en wil je een actieve bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling?

Heb jij een eerste of tweedegraads bevoegdheid in biologie?
Wij hopen dat je solliciteert!?

Als expert heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
• Je bent onderdeel van een team dat een collectieve verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van de leerlingen die aan dat team zijn toegewezen;
• Je verzorgt samen met je collega’s uit het leergebied science vakoverstijgend onderwijs in de onderbouw waarbij onderzoek het middel is voor leerlingen om kennis te verwerven en vaardigheden aan te leren;
• Je ontwikkelt samen met je collega’s uit het leergebied het onderwijs. Doorgaans werken we met een eigen ontwikkelde methode;
• Je werkt formatief en bent bereid je daarin te scholen;
• Je biedt maatwerk aan de leerlingen.

Wij bieden:
• Een jong en dynamisch team;
• Goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden;
• Een school die voortdurend in beweging is;
• Een aanstelling als docent LB en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO omo).

Voor informatie kun je terecht bij Bas Leijen, via de mail: basleijen@denieuwsteschool.nl, of telefonisch via het algemene telefoonnummer van de school: 013-5812066.

Alleen sollicitaties via?www.omo.nl?worden in behandeling genomen.
Als een geschikte kandidaat is gevonden wordt deze vacature gesloten.

Solliciteer